Olikhetsutmaning

Fågeln i Enligt O:s olikhetsutmaning  blir Fågeln som vrider upp världen av Haruki Murakami. Citatet ur boken visar också hur jag känner när jag läser (vissa av) Murakamis böcker:

Du skulle bara veta hur många människor som har passerat revy och hur många underliga händelser som avlöst varandra. Det är så mycket som har hänt att jag blir alldeles snurrig om jag försöker tänka på allt i tur och ordning. Men tar man ett steg tillbaka och betraktar det hela ser man att det finns en röd tråd som löper genom allting.

Fisken blir en Erlend Loe-bok med samma namn.  Hans böcker om Kurt är klassade som barn- och ungdomsböcker, men som vi alla vet är det mkt svårt att dra en sådan åldersgräns.Kurt är truckförare.

Hver morgen iler han glad av sted till kaia för att losse och laste og gjore fale trucktriks med truck-kompisene.

Jag läser Fisken ur min samlingsbok Kurt 3 som består av tre böcker: Fisken, Kurt blir grusom och Kurt quo vadis?. Det är en bra samling – själva ””kärn-Kurt”” liksom. Fruktansvärt rolig läsning. Och på en filosofisk nivå som är perfekt för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *