5 tycker om boken de läser

Nu behöver vi boktips. Hallå, panelen! Vilken bok läser ni just nu och vad ska ni läsa efter den?

Jenny: Jag läser alltid flera böcker samtidigt så just nu håller jag på med Stanna hos mig av Ayobami Adebayo och Mördarens mamma av Ida Linde. Vilka jag ska läsa efter det har jag inte bestämt på förhand.

Ros-Marie: Just nu läser jag Dubbla slag av Malin Persson Giolito. Jag kommer nog att lägga Giolito åt sidan de närmaste dagarna. Cirkelböckerna kallar. Den jag längtar mest efter har anlänt och det heter Nej och åter nej, skriven av norskan Nina Lykke.

David: Larmrapporten. Att skilja vetenskap från trams av Emma Frans . Underhållande, viktigt och relevant.  Därefter kanske Husmoderns död av Sara Danius som jag köpte när det stormades som mest. Annars brukar den årliga sommarpresenten från mitt jobb vara en trevlig start på sommaren.

Bodil: Simma med de drunknade av Lars Mytting. Sen blir det Ett fall i alla fall av Ulf Nilsson och snart Ett fall till innan det blir nåt längre igen.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *