Hälsningar från landet

Hej Maggan!

Här kommer en semesterhälsning där jag stundtals försmäktar i värmen. Jag läser i skuggan, men ibland känns till och med böckerna för varma. Märkligt nog (eller kanske självklart?) handlar de senast lästa böckerna om bad och vatten. I Konsten att hålla sig flytande är det ett utomhusbad i Brixton som hotas av nedläggning. Rosemary har badat där sedan hon var ung, och nu vid åttiosex års ålder träffar hon journalisten Kate och satsar på att rädda badet. Feelgood så det stänker om det och underbar Brixton-feeling. Jag funderar tamejtusan på att åka dit.

Har du varit inne på bloggen nåt? Jag har fixat lite med den, men det återstår en del saker innan vi slår upp portarna. Är semestern slut? Själv är jag tillbaks i stan. Ser fram mot en hälsning. Tills dess, ha det gott.

Din vän Ann-Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *