Lite svammel om att bokbada – en plan för sommaren

Sommarlovshögarna börjar dyka upp på insta. I år är de fulla av böcker om länder och platser som skulle besökas under sommaren om inte … Att visa bokhögar är så fint, men numera läser jag (eller lyssnar) större delen av böckerna på läsplattan (Kobo Aura) vilket är bra men föga fotogenique. Så här såg min hög ut 2010. Väldigt bra blandning!

För på måndag är det 1 juni och då börjar sommaren. Inför 2010 års sommarstart pratade jag första gången om bokbad: ”I år ska jag läsa mycket har jag bestämt. Inte en bok om dagen men varannan dag. Jag vill verkligen bokbada …” Så enkel är min plan för den här sommaren också. Kanske böcker om Paris. Helt säkert om skogen. Och absolut Rodham.

Hur är din sommarläsningsplan?

2 svar på ”Lite svammel om att bokbada – en plan för sommaren”

  1. Uj, jag ska helt enkelt ta mig så långt ”ner” i min TBR som möjligt. Läsa långa sjok istället för 3 min-innan-bussen-kommer. Vara med i mina (som det råkat bli) fyra bokcirklar är nog särskilt det som utmärker 2020 – att träffa vänner genom någonting så introvert som läsning känns väldigt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *