Bokmässeambassadörer – det är vi!

Johanna och jag på Breakfast Book Club kan nu stolt meddela att vi är en av femton utvalda bokbloggare att få vara bokmässeambassadörer i bloggvärlden inför bokmässan 2011. Vi kommer göra vårt yttersta för att bevaka mässan och bokvärlden, både innan, under och efter mässan.

Några andra som också blivit utvalda är Lyrans noblesser, En bokcirkel för alla, Böcker, böcker, böcker, Enligt O, Hellre barfota än boklös med flera.

Ett givet bloggtema blir ju tyskspråkig litteratur som är temat för bokmässan nästa år. Det blir inget läsande på originalspråk för min del tyvärr. Fyra år med tyska i skolan och jag kan ändå bara en handfull ord men jag ska självklart försöka läsa in mig. Har ju nästan ett år på mig.

0 Comments

 1. Bokmania skriver:

  Jag är också med i gänget 🙂
  /Bokmania

 2. Anonym skriver:

  Åh kul!

 3. www.enbokcirkelforalla.se skriver:

  Det kommer att bli så kul så =)

 4. Pockethexan skriver:

  Ja jag får väl meddela att jag också är en av ambassadörerna som tackade ja innan jag fick höra att det var tyska man skulle läsa igen…

  Det kommer att bli sjukt spännande det här framför allt hur jag ska klara av det praktiska som att resa ner till Gtb, men jag SKA klara det!!!
  Ses!
  <;D

 5. Helena skriver:

  Jag är också ambassadör och tycker precis som kommentatorerna ovan att det ska bli grymt kul och spännande.

 6. Räkna in mig bland ambassadörerna. Det ska bli spännande att se hur tysk min läsning blir under de kommande månaderna. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

buy generic adderall online cheap can i buy phentermine online tramadol 50 online pharmacy buy viagra online usa