Enkäten

Ja, det blir mycket bokmässa här nu ett tag framöver. Hittade Kolikbloggens bokmässeenkät och den måste jag ju svara på.

Namn: Petra
Hemort: Stockholm
Jag har varit på bokmässan i Göteborg (ggr): Det blir åttonde gången i  år.
På årets bokmässa ska jag: Stå i Journalistförbundets monter, moderera ett gäng seminiarer, träffa kompisar, bokbloggare och andra, spana in nya böcker, köpa julklappar, äta räkmacka, spana på kändisar på Park och (inbillar jag mig) sova hela nätter på hotell.
Mitt bästa bokmässeminne: En sen kväll i en korridor uppe på hotell Park. Say no moore. Eller när jag såg Jung Chang!
Några böcker som jag ser fram emot: Jag vet inte, men Ordfronts monter brukar vara spännande och Lind & Co och alla mindre förlag vars böcker inte rumlar runt i medierna så mycket. Man hittar alltid guldkorn.
Jag hoppas få se: Några bra och inspirerande seminarier, glada vänner och roliga författare.
Jag hoppas slippa: Skoskav och tomt på kontot.
Mitt bästa bokmässefynd: Toaletter som nästan aldrig är kö till. Jag talar inte om var.

🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *