Min bokmässa!

Mitt schema är späckat på bokmässan eftersom jag jobbar i monter, Journalistförbundets (B09:59) och dessutom ska moderera inte mindre än sju stycken seminarier. Kom och lyssna och säg hej!

Här är mitt schema. Hoppas kunna få träffa flera av er emellanåt.

Torsdag

11.30 – 11.50.
Jag och Journalistförbundets ordförande Agneta Lindblom Hulthén pratar framtidens journalistik
. Hur jobbar journalister idag. Dagens artiklar har ingen början och inget slut och skapas i ständig dialog med läsarna. Vilka krav ställer detta på journalisterna? Och hur ser det ut i framtiden? Plats: F4

15:15 – 15:45
Jag intervjuar Åsa Uhlin och Karin Lilja om deras nyutkomna praktiska handbok, Redaktör – en överlevnads guide. De lovar att avslöja sina bästa tips. Plats: B09:59

16.00 – 17.00
Ska försöka hinna till bokbloggarträffen som Karin på Enbokcirkelföralla ordnar på Le Pain Francais, men efter lokalbytet så blir det lite längre bort än tidigare så jag får se om jag hinner smita iväg och tillbaka. Det blir tight.

17.15
Vi presenterar vår nya skrift Mediekoncentration och mångfald – en omöjlig ekvation (som jag redigerat) med efterföljande bubbel och snacks.  Plats: B09:50

19.00
Middag med jobbet.

Fredag

7.30 – 9.00
Breakfast Book Club käkar frukost och diskuterar Morgan Larssons bok Radhusdisco.  Läs mer här.

11.15 -11.45
Att starta eget förlag.
Jag intervjuar Annika Hjerpe och Malin Benno Hjerpe som startat eget förlag. Hur gör man för att ge ut sina egna böcker? Plats: B09:59

12.00 – 12.20
Vill höra Gunilla Bergensten berätta om sin nya bok Otrohet på Facebook. Plats: F3

15.00 – 15.20
Jag intervjuar Anna Koblanck som jobbat som stringer för DN i Sydafrika de senaste 7-8 åren i seminariet Att rapportera från Afrika. Hur bevakar man en så stor kontinent. Plats: J2

16.15 – 16.45
Jag intervjuar Anna Koblanck, Kerstin Lundell och Markus Lutteman i en Att rapportera från Afrika del 2. Samtliga i panelen bevakar Afrika på olika sätt. Plats: B09:50

20.30
Traditionell bloggmiddag där jag träffar gamla vänner och bekanta. Vi ses för….kanske femte året i rad?

Lördag

10.30
Vill jag gå och se Carin Hjulström som berättar om sin bok Hitta vilse. Plats: F4

12.15 – 12.45
Jag intervjuar Per Agerman och Annelie Östlund om deras nya bok Insiders – en bok om pengar och aktiemarknaden. Plats: B09:59

15.15 – 15.45
Jag pratar med Johan Frisk om hans bok Sötsug – drogen som erövrade världen. Socker har verkligen blivit den nya drogen. Är det överdriven panik eller? Plats: B09.59

Ett späckat schema! Dessutom har jag montertjänstgöring som inte är riktigt inplanerad än och så ska jag försöka få in lite räkmackeätande och några fler seminarier för min egen höga nöjes skull. Vill se Fredrik Lindström, Per Hagman, Louise Bojie af Gennäs, Lotten Bergman med flera, hänga på lördagens bokbloggscafé gå på tweet-ups. Söndag åker jag hem till familjen på förmiddagen. Måste också hinna sätta mig och kolla igenom seminareprogrammet ordentligt när jag exakt vet vilka tider jag står i montern.

Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *