Bloggträffar på Bokmässan


Har hunnit med två bloggträffar på mässan.  Igår träffades ett femtontal bokbloggare på ett fik utanför mässan. Värmen var olidlig och fruktsalladen oätlig men annars var det mycket trevligt att få ansikten på flera bloggar och återse flera bloggvänner igen. Dom som var där var har Lyran listan här.

Idag blev det en räkmackelunch med Studiomannen, Lotten, Översättar-Helena, Camilla Sylvan och Sandra Gustafsson. Vi konstaterade att flera av oss har ätit räkmacka på bokmässan minst 4-5 gånger tillsammans.

På bilden visar Lotten på Camilla hur exalterad hon var när hon träffade Fredrik Lindström på Coop och berättade att hon också var blond, blåögd, kom från Eskilstuna och älskade språk. Fredrik Lindström svarade: Jaha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *