Några bilder från idag

Hade en ledig förmiddag och hann med att gå runt lite på mässan och kika. Började med att lyssna på Carin Hjulström som berättade om sin nya bok Hitta vilse som är en fristående fortsättning på boken Finns inte på kartan som handlar om den nybakade journalisten Frida som precis kommer ut i arbetslivet. En bok som rekommenderas alla som funderar på journalistyrket.

Jag köpte självklart boken, fick den signerad och skänkte henne min penna eftersom hon inte hade någon själv.

Sen hann jag förbi Internationella Torget och lyssnade på ett kort föredrag med Erica Jong, fick boken signerad och när jag tackade sa jag ”Thank you! You’ve been a great inspiration” och hon såg så glad och förvånad ut på ett sånt äkta sätt att jag resten av dagen funderat över hur mycket en författare faktiskt får höra såna saker. Jag tänker mig att Erica Jong får höra det av kvinnor flera gånger om dagen.

Resten av dagen tillbringade jag i vår monter. Här hade vi ett seminarium om Boken om Backabranden som var fullsatt. Modererade två seminarer, ett om boken Insiders med författarna Per Agerman och Annelie Östlund och ett om sockerberoende med författaren Johan Frisk som skrivit boken Sötsug – om drogen som erövrade världen.

Tyvärr hann jag inte en enda sekund förbi bloggcafét som Karin från En bokcirkel för alla arrangerat och roddat med, men jag läste att det blev sekund. Är lite ledsen för det men jag hann ge Bokmania en kram i alla fall när hon kom förbi.

Hann med en trevlig lunch och snabbfika med Anna och Helena också. Ikväll blir det middag med svärisarna och deras anställda, som kom hit i eftermiddags när de stängt igen bokhandeln för veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *