Bokmässan – sammanfattning

Så var Bokmässan över även för i år. Torsdag och fredag var hektiska dagar för mig med massor av seminarier att moderera och jag hann inte med att vara särskilt mycket i vår monter. Eftersom mitt tåg på söndagen gick hem klockan elva så hade jag montertjänst större delen av lördagen och hann tyvärr inte upp till bokbloggscafét en endaste minut vilket känns som största missen på mässan.

Annars har jag lånat Ooof boks lilla enkät om resultatet från bokmässan.

Kvantitet: Modererade 7 seminarier, gick på fyra själv, köpte femton böcker, ett spel, ett pussel och fick med mig otaliga gratistidningar hem. Bland annat Bamse, Blossom och Svensk bokhandel.

Kvalitet: Flera fina möten med fina vänner. Vissa som jag nästan bara träffar på bokmässan.

Färg: Svart, svart, svart.

Första planerade boken: Hitta vilse av Carin Hjulström.

Första spontanbokenTangoexperimenteav Maria Törnqvist.

Sista boken: Några filmböcker jag köpte spontant.

Bästa boken: Jag tror på Erica Jongs Förföra demonen.

Jakten: På Erica Jong. Trodde in i det längsta jag skulle missa alla av hennes framträdanden på mässan men jag lyckades tajma in henne på internationella scenen.

Irriterad
över: Den dåliga städningen på mitt rum. Roomservicen som inte funkade. Scandic Opalen brukar annars vara toppen att bo på.

Det jag inte köpte: Denise Rudbergs deckare och Ann Söderlunds nya som jag fingrade på men inte köpte.

Frågan: Var ses vi? Var är det och det seminariet? Var ligger den och den montern?

Ett svar på ”Bokmässan – sammanfattning”

  1. Jag tycker det är så himla trist att jag inte kunde komma till mässan men ska äldsta sonen flytta till egen lgh då bara MÅSTE mamma vara med o se att allt går rätt till + att han o jag hade en heldag på IKEA idag o vi missade inte en grej (förutom att han inte köpte mitt köksgardinsförslag utan ville ha lite betänketid, i några månader om jag känner honom rätt för han är ju släkt med sin far..).
    Men det är jättekul att läsa om vad ni har hittat på i Götet när inte jag var med..<:p Kramis! <;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *