Spara & inte spara

Min pappa och hans sambo är på besök i Buenos Aires, och de har lovat att ta med sig en väska med grejer tillbaka till Sverige för att underlätta vår hemresa i mars. Och framför allt för att undvika grov övervikt på bagagen då. Böcker är ju något som vi måste ta tag i, vilka vi ska ge bort och vilka vi ska ta med hem. I ärlighetens namn är många av böckerna vi har här sådana som andra besökare lämnat kvar, och som vi nu antingen läst eller inte känner för att läsa. Men så har vi de där älsklingarna, som vi till och med tog med oss hit för 1,5 år sedan. Och de som vi beställt hit. Hur mycket är det värt att kånka på egentligen, och vilka ska vi välja att få hem?

I Stockholm har jag böcker som jag läste på högstadiet, till och med vissa ungdomsböcker som mamma läste way back, men i sitt fasta hem kan man ju samla på sig, i tillfälliga är det svårare.

Har ni böcker som ni haft med er genom olika flyttar och olika perioder i livet- och vilka är de?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *