Andreas Ekström skänker bort Hemliga pappan

Andreas Ekström bloggade för några år sen anonymt som Hemliga pappan. Bloggen resulterade i en bok som sålt bra både som inbunden och som pocket. Men, den överupplaga finns kvar och nu vill förlaget som Andreas Ekström ligger på förstöra böckerna eftersom det kostar pengar att lagra böcker som inte säljs. Andreas har valt att själv ta hand om böckerna och istället för att låta dem förstöras skänker han dem nu till olika institutioner där boken skulle passa.

Själv har jag föreslagit min barnmorskemottagning. De skulle säkert kunna och vilja dela ut böcker till intresserade pappor.

Har du förslag på var böckerna kan skänkas? Lämna ett meddelande i Andreas Ekströms blogg.

Visst är det ett helt fantastiskt initiativ!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *