Hittebarnet av Katerina Janouch

Äntligen dags att återuppta bekantsskapen med barnmorskan Cecilia Lund från böckerna Systerskap och Bedragen.

Så här skrev jag om en av de tidigare böckerna: ”Jag gillar också att boken tangerar att nästan bli en deckare trots att det inte finns något mord. Chic lit och spänning i en och samma genre. Mest av allt gillar jag dock historierna från förlossningsavdelningen som hon kryddar berättelsen med.” Och det följer med även i tredje boken som handlar om ett väldigt nyfödd bäbis som någon lägger utanför förlossningen och som Cecilia Lund hittar.

Boken går i precis samma stil som de andra två men kanske något lugnare. Tyckte det hände mer i de båda två tidiga och att den här historien blir lite mer som en passage. Jag har lite svårt att engagera mig i hittebarnet och i Cecilias liv där hon nyss upptäckt att hon själv är gravid. Trots det längtar jag redan efter fyran som är på gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *