De infriade förväntningarna, gång på gång på gång på gång..

På tal om tidningar. Om Vi läser inte riktigt infriade mina ganska högt ställda förväntningar, gör Bang det alltid. Med rågedessutom. Jag har under nästan tio års tid köpt Bang kontinuerligt och den har väldigt sällan, vad jag kan komma på så här direkt – aldrig, gjort mig besviken. Utmanande, inspirerande, rolig, tankeväckande och analyserande, aktuell, orädd och håller  ofta för omläsning lång tid efter att numret kommit ut. Just nu har jag senaste härligheten i min hand och efter att bara ha bläddrat snabbt känner jag mig lika nöjd som vanligt, på gränsen till upprymd. Det kommer att bli flera timmars kvalitetsläsning, och jag är så glad att jag fick prenumeration i julklapp av mamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *