De infriade förväntningarna, gång på gång på gång på gång..

På tal om tidningar. Om Vi läser inte riktigt infriade mina ganska högt ställda förväntningar, gör Bang det alltid. Med rågedessutom. Jag har under nästan tio års tid köpt Bang kontinuerligt och den har väldigt sällan, vad jag kan komma på så här direkt – aldrig, gjort mig besviken. Utmanande, inspirerande, rolig, tankeväckande och analyserande, aktuell, orädd och håller  ofta för omläsning lång tid efter att numret kommit ut. Just nu har jag senaste härligheten i min hand och efter att bara ha bläddrat snabbt känner jag mig lika nöjd som vanligt, på gränsen till upprymd. Det kommer att bli flera timmars kvalitetsläsning, och jag är så glad att jag fick prenumeration i julklapp av mamma.

0 svar på ”De infriade förväntningarna, gång på gång på gång på gång..”

 1. Jag blir nästan lite avundsjuk på att du har läst Bang så länge. Jag visste knappt något om den förrän jag flyttade till Stockholm för fem år sedan. Har aldrig sett den i en tidningsbutik norr om Dalälven.

 2. Jag hade äran att få träffa Kristina Hultman under en
  tv-produktionsutbildning jag gick vid sidan om gymnasiet -96, och hon var då
  chefredaktör på Bang, vilket öppnade mina ögon för den. Och sen dess är det
  kärlek rakt av. Annars hade jag inte heller vetat om den (från Karlskrona,
  men den gick att beställa).
  Johanna

  Den 14 januari 2011 06:38 skrev Disqus <>
  :

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *