Bokhyllan – rensad och klar

Nu är bokhyllan rensad och klar. Det blev två stora kartonger som försvann ut ur hyllan. En med spara och en med ge bort/släng. Det som rök mest var lexikon. Vi hade t ex flera tjocka engelska lexikon, tyska och spanska men allt vi använder är Google translate. Vi sålde också Nationalencyklopedin och fick loss en dryg meter.

Genreindelningen är som tidigare. Från uppifrån vänster har vi film, dator/internet, media, religion/new age, språk, föräldra/barnlitteratur, resor/guideböcker, övrig skönlitteratur, sci-fi, skräck, deckare, chic lit, biografier, feministisk litteratur, musik, popkultur, teater/drama, häst, poesi, kokböcker, inredning/trädgård, grafisk produktion och böcker från Tivoli/Koala Press har en egen hylla. Pocket står för sig.

Längst ner står alla stora böcker. Det är allt från coffe table books om allt möjligt till seriealbum och uppslagsverk.

Två nya kategorier blev det. Akaporr och bokcirkelböcker. Alla böcker som vi cirklat om här på Breakfast Book Club plus några andra böcker jag varit på träffar om fick en egen hylla.

Dessutom blev det nästan tre hyllor oläst och lite, lite plats att växa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *