Gör ni priolistor? (+urskuldande dravel)

Hallå, det är bara jag. Ni vet hon som skrev att nu skulle det bli andra bullar av med bloggandet. Mer och matigare. Kanske till och med intressantare. Ni vet hon som efter just det inlägget i princip inte har skrivit mer. Hon, ni vet; Lögnaren. Här är hon!

Jag kan helt ärligt säga att det är mitt jobb som tar min hjärna fullkomligt i anspråk. Mitt nya jobb som är superkul, men som sagt nytt. Och därför svårt. Jag vet också att ni inte bryr er om jag skriver eller ej, det är bara det att det i mig känns fel. Ni vet, som att jag försummar någon jag gillar mycket, tänker på flera gånger om dagen, påminns om så fort det finns en ledig minut, men ändå, trots allt det där, inte har energi att ägna mig åt. Nu har jag i alla fall resten av kvällen ledig och jag tänker att jag ska läsa. Jag försöker komma på vilken bok det är jag egentligen håller på med. Kommer inte på först. Sen kommer jag på fyra stycken. Jag håller alltså på med fyra romaner som jag i denna förvirrade tid i olika stunder känt för att sluka. Nu kommer jag till själva rubriken i inlägget. Hur väljer ni vad ni ska läsa? Gör ni listor med böcker ni vill ta er igenom den närmsta tiden, och i så fall, hur väljer ni ut. I dagsläget har jag ca 20 böcker som jag vill läsa, av de som finns hemma. Hur fanken ska jag kunna välja vilken. Vissa ska recenseras vad det lider, eftersom de är sprillans nya. Vissa är bara superlockande och kan recenseras om jag känner för det. Och vissa är nya, men har redan blivit recenserade av så många att det känns meningslöst att göra det jag med.

Medan ni hjälper mig att berätta hur ni listar era kommande läsböcker ska jag läsa ut Barbara Voors lilla Emmy Moréns dubbla liv.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *