Bäbiskläder

Älskade är dom, böckerna om bäbis. Bäbisen som dansar, jobbar, är ledsen, är rädd och arg med flera. Vi har läst flera av dom så många gånger att jag kan dom utantill och lite söndertuggade har de också blivit.

I mars lanserades klädkollektionen Bäbis och jag klickade hem en pyjamas, ett par byxor och en body direkt. Jättefina.

Här kan ni läsa mer om kläderna och här kan ni handla dom.

0 svar på ”Bäbiskläder”

  1. Faktiskt aldrig läst dem. Härhemma har favoriten alltid varit Stina Wirsén (Vem-böckerna) – men det är kanske för att hon är just min favorit och för att jag älskar den speciella tonen hon har i sin text och de underbara humoristiska bilderna så överför jag nog den känslan till mina barn också.
    Alfons Åberg är också härlig att läsa för barnen – jag får liksom en långsam berättarröst då…ha ha…Ställer nog in rösten på olika lägen då jag läser.
    Kram!
    Sanna

  2. Så fina! Men Ping Pong kommer jag inte handla hos, har du sett att de sorterar på ”babypojke” och ”babyflicka” beroende på om kläderna är rosa eller blå?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *