Jag måste bara testa…

…uppdaterar nu bloggen på min nya iPad2 och med hjälp av mitt trådlösa tangentbord. Tanken är att försöka ersätta den bärbara datorn så mycket som möjligt. Särskilt i sommar.

Eftersom jag skriver mycket, väldigt mycket, kändes det uteslutet om jag inte kan få ha ett riktigt tangentbord och det har jag nu och det känns som det funkar perfekt!

Det var bara det jag ville säga. 🙂

0 svar på ”Jag måste bara testa…”

  1. Åh, jag funderar också på att skaffa en iPad2 för att ersätta datorn…. men har ännu inte tagit steget fullt ut…. det är ju det där med tangentbord….. men då finns det alltså bra tangentbord även till iPad… det låter lovande… kanske får skrida till handling snart o införskaffa en padda…. 🙂  

    1. Ja, det finns trådlösa. JAg har apples trådlösa tangentbord och det funkar bra. Helt tror jag inte den kommer att ersätta datorn men till mångt och mycket! Jag skriver mycket och tycker det funkar jättebra med det trådlösa tangentbordet. Kopplas via bluetooth till ipaden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *