Tävla och vinn!

Bländverk är en helt ny deckare av Thomas Erikson. I fokus står Alex King, beteendevetare och specialist på att läsa människor. Han kallas in när polisen behöver hjälp att lösa ett spektakulärt mord.

Boken ges ut nästa vecka men redan nu kan du vara med och tävla och vinna ett exemplar av boken. För att vinna vill vi att du i kommentarerna berättar vilken superkraft du själv skulle vilja ha! Glöm inte att även uppge din e-postadress så vi kan kontakta dig.

På måndag drar en vinnare och bor vinnaren inom en radie av tjugo mil från Stockholm så kommer författaren själv att åka ut och leverera boken personligen!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Det här är Thomas Eriksons första deckare men kontrakt finns på tre böcker till i samma serie hos Damm förlag.

Läs mer om Bländverk här.

0 svar på ”Tävla och vinn!”

 1. Jag skulle vilja kunna läsa lika snabbt som Superman, tänk vad många böcker jag skulle hinna läsa på ett år!!!

 2. Jag skulle vilja kunna bli osynlig och verkliggöra uttrycket en fluga på väggen. Smyga in och vara med överallt.

 3. Förmågan att sträcka ut tiden. Få timmarna att räcka läääänge när man har roligt! Och naturligtvis gå supersnabbt när man har tråkigt, eller är hos tandläkaren eller så….

 4. Jag skulle vilja kunna resa tillbaka i tiden och besöka historiska platser och personer, författare också naturligtvis.

 5. Jag skulle vilja ha superkraften att materialiseras på önskad plats när jag ville. Tänk så mycket restid man skulle spara, miljövänligt skulle det vara och vilket vackert liv man skulle kunna ha…..

  bunnyn.hemma @ gmail.com

 6. Jag skulle vilja kunna läsa medan jag gör alla nödvändiga sysslor som nu tar av min lästid, tänk att kunna försjunka sig i en bok medan man dammsuger, diskar osv…:)

  boktok73@gmail.com

 7. Det får bli det där med att kontrollera tiden. Lägga till ett par timmar för att läsa ut den där underbara boken och snabbspola den där timmen då jag gör en rotfyllning nästa gång. 🙂

  mail@jennym.com

 8. Min superkraft skulle vara att ha supersömn. Då skulle jag bara behöva sova åtta sekunder för att vara åttatimmarsutvilad. En bra-att-ha-funktion i ett liv där jag vill hinna göra ALLT – helst samtidigt!

  evamar[punkt]tavlar[at]gmail[punkt]com

 9. Jag skulle vilja kunna tala alla världens språk. Inga förpliktelser att rädda världen, bara njuta av konversation vart jag än befinner mig.

 10. Som sjukgymnast önskar jag mig något så flott

  som en kraft att på sekunden kunna läka ihop  benbrott
  en arm, ett ben, en fot, en hand
  allt skulle helas med min hand!

 11. Förmågan att förflytta sig i tid och rum tycker jag verkar vara en bra superkraft. Tänk att kunna sticka tillbaka i tiden och ändra ett felaktigt beslut och sen snabbt tillbaka till nutiden. Man skulle kunna förhindra krig, stoppa terrorister och hinna till affären innan den där fantastiska prylen kunden före just köpt sista exemplaret av, är slutsåld.
   
  Marita
  tekla68 snabela hotmail punkt com

 12. Min superkraft skulle vara en som gör att jag kan ligga på min sköna soffa och med superkraft bara  tänka på att jag ska städa och det blir städat av sig själv. Det skulle vara väldigt praktiskt för då skulle jag kunna ligga där och läsa en god bok, kanske Thomas Erikssons kommande bok till och med, i godan ro i ett renstädat hem. Men min nya superkraft kunde jag också överraska mina vänner med en städning hos dem lite då och då också. 

 13. Jag vill kunna skapa och åverka eld – eftersom jag är norröänning och mycket frusen av mig!

 14. Jag skulle vilja kunna kliva ur min kropp, pausa tiden och gå och göra något annat helt obemärkt. Att kunna jobba mot tiden i stort och smått, exv pausa i dörren och gå och städa när svärmor dyker upp på oväntat besök, eller gillra en fälla för den som har onda avsikter.

 15. Ja, får man önska fritt så kan man väl lika gärna ta i ordentligt…  Jag skulle vilja ha kraften att kunna läka sjukdomar och se till att familjemedlemmar och andra nära fick leva ett gott och rikt liv.

 16. Stanna tiden – då kunde man hinna göra de där trista sakerna som att städa och tvätta utan att det stal tid från familjelivet!

 17.  Jag skulle vilja kunna spola tillbaka tiden. Då skulle jag gått 2 centimeter mer åt höger då jag precis slog i min nyopererade tå i dörrposten. Jag kan inte inte kan rädda världen med denna superkraft, men jag skulle kunna minska min olidliga smärta just nu.

  jeja_2000@hotmail.com

 18. Jag önskar att jag kunde göra mig osynlig, och kunna lyssna på skvaller oförmärkt. Jag skulle kunna rapportera brottslingarnas planer för polisen, och förhindra brott.
  Men det kanske inte skulle vara så roligt att veta vad folk skulle prata om MIG.

 19. Min superkraft skulle vara den som anden i Aladdins underbara lampa. Kunna uppfylla önskningar, både egna och andras. Tror att världen skulle bli bättre att leva i då, om man kunde få chans att styra upp bland tokigheterna!
  = )

 20. Jag skulle vilja ha kraften att bota sjukdomar och på så sätt trolla bort människors lidande i så stor utsträckning som möjligt.

 21. Jag skulle vilja kunna hela, så att inga människor behöver vara sjuka och må dåligt!

 22. Jag skulle vilja kunna ha superkraften att spola förbi alla reklamavbrott på TV, det slipper man i alla fall när man läser en god bok!

 23. Jag skulle vilja ha den enkla ”superkraften” att underhålla människor. Att få dem glömma vardagen för en liten stund och bara njuta. Av antingen musik, skådespel eller en bok. Att på något sätt hjälpa människor att få använda sin fantasi och för en kort sekund få känna sig lyckliga.

 24. Jag önskar att min superkraft är att bara genom en knäppning på fingrarna, kunna få färdiglagad god mat framför mig närhelst jag vill. Jag tycker det är vansinnigt tråkigt att laga mat, så detta hade varit helt underbart! Och genom att knäppa på fingrarna så kommer även den mat som jag önskar ha att serveras på bara nån sekund. Och då är det slut på tråkig mat och matlagning, och framför mig poffas det fram ljuvlig mat närhelst jag skulle vilja. Fantastiskt!

 25. Lögndetektorn SN tror att den föreslagna superkraften är t.o.m. starkare än den att kunna se runt hörn vilket en kunde i en deckare av Leif GW Persson.
  mvh
  SN

 26. Jag önskar jag hade en superkraft som gjorde att jag kunde flyga, förvandla mig till en fågel och flyga. De flyger så lätt över världen och är så fria. De kan flyga vart än deras vingar bär dem. De är inte lika fast som vi människor är på jorden. Så jag skulle vilja kunna förvandla mig till en fågel, för att få känna deras frihet.
  // SabineBine_fransila@hotmail:twitter .com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *