Tävla och vinn!

Bländverk är en helt ny deckare av Thomas Erikson. I fokus står Alex King, beteendevetare och specialist på att läsa människor. Han kallas in när polisen behöver hjälp att lösa ett spektakulärt mord.

Boken ges ut nästa vecka men redan nu kan du vara med och tävla och vinna ett exemplar av boken. För att vinna vill vi att du i kommentarerna berättar vilken superkraft du själv skulle vilja ha! Glöm inte att även uppge din e-postadress så vi kan kontakta dig.

På måndag drar en vinnare och bor vinnaren inom en radie av tjugo mil från Stockholm så kommer författaren själv att åka ut och leverera boken personligen!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Det här är Thomas Eriksons första deckare men kontrakt finns på tre böcker till i samma serie hos Damm förlag.

Läs mer om Bländverk här.

8 svar på ”Tävla och vinn!”

  1. Jag skulle vilja ha den enkla ”superkraften” att underhålla människor. Att få dem glömma vardagen för en liten stund och bara njuta. Av antingen musik, skådespel eller en bok. Att på något sätt hjälpa människor att få använda sin fantasi och för en kort sekund få känna sig lyckliga.

  2. Jag önskar att min superkraft är att bara genom en knäppning på fingrarna, kunna få färdiglagad god mat framför mig närhelst jag vill. Jag tycker det är vansinnigt tråkigt att laga mat, så detta hade varit helt underbart! Och genom att knäppa på fingrarna så kommer även den mat som jag önskar ha att serveras på bara nån sekund. Och då är det slut på tråkig mat och matlagning, och framför mig poffas det fram ljuvlig mat närhelst jag skulle vilja. Fantastiskt!

  3. Lögndetektorn SN tror att den föreslagna superkraften är t.o.m. starkare än den att kunna se runt hörn vilket en kunde i en deckare av Leif GW Persson.
    mvh
    SN

  4. Jag önskar jag hade en superkraft som gjorde att jag kunde flyga, förvandla mig till en fågel och flyga. De flyger så lätt över världen och är så fria. De kan flyga vart än deras vingar bär dem. De är inte lika fast som vi människor är på jorden. Så jag skulle vilja kunna förvandla mig till en fågel, för att få känna deras frihet.
    // SabineBine_fransila@hotmail:twitter .com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *