Tävling: Emma

Jag erkänner. Sanningen är att jag aldrig har läst en hel Jane Austen. Jag kan ha ljugit och sagt att jag har gjort det och då ber jag om ursäkt för att jag ville göra mig märkvärdig. Inte ens när jag läste litteraturvetenskap läste jag en hel Austen-roman. Då läste vi systrarna Brontë för att förstå 1800-talets kvinnliga författarskap. Nu när vi lottar ut Emma kanske jag ska damma av min egen roman som står uppe på hyllan med de andra olästa Austen-böckerna.

Tävlingen är nu avslutad. Lotten föll på Hanna Lundqvist som vi skickar Emma till . Bonusskrivbok till Tess som ihärdigt tävlat varje bok.

Nu är det slut. Tack för att ni varit med!

Vill du läsa Emma? Vi lottar ut den bland dem som tjoar i kommentarerna. Inte ens en fråga behöver du svara rätt på. Tävla fram till 12.00 i morgon måndag (12/9). .Klassiker från Bonnierpocket

15 svar på ”Tävling: Emma”

  1. En klar favoritbok, och så snyggt omslag sedan! Klart man kan tänka sig den!

  2. Men SKÄMS människa! Man MÅSTE läsa Jane Austen!

    Jag tjohooar fast jag har läst den. Ska sprida lite tjohoo i min närhet också om jag vinner.

  3. Har aldrig läst en Jane Austenbok heller. Men et hade ju absolut känts kul att få läsa en nån gång. Så här kommer ett TJO och ett TJIM! 🙂

  4. Tjohoo! Trägen vinner (eller ettrigast!) Tack så hjärtligt, jag älskar Bonniers nya klassikeromslag! Mailar asap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *