Nya Billy utan böcker?

När IKEA gör något, då vet man att något stort är på g. Deras trendkoll är outstandning. Nästa månad kommer man att lansera nya bokhyllor som är gjorda för att innehålla anant än böcker. Hela väggar med bokhyllor fyllda med böcker blir mer och mer ovanligt och ute och den trenden har IKEA plockat upp. Återstår att se vad för spännande de lanserar. De menar att människor nu mera har sina tusentals böcker i sina läsplattor istället.

Läs mer här: Ikea altering Billy bookshelf, foreshadows the demise of books

3 svar på ”Nya Billy utan böcker?”

  1. För det första är jag inte så säker på att det är så himla nytt att man har annat än böcker i sina bokhyllor. När jag växte upp var det mer prydnadssaker än böcker som trängdes i bokhyllorna. Sedan ställer jag mig frågande till att människor numera har sina böcker i sina läsplattor. Tror inte att vi är där riktigt än.

  2. Jag börjar ledsna lite på IKEA. Varje gång vi köper någon förvaringsmöbel, som vi ju givetvis behöver köpa fler av efter ett tag, så slutar de att tillverka just den modellen. Det är ju möjligt att andra har råd att köpa alltihop nytt varje gång man behöver en bokhylla, i stället för att bara komplettera med en likadan, men jag har det inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *