Glada hälsningar från Missångerträsk

Jag vill så gärna gilla Martina Haag, jag vill, jag vill men jag tappar intresset hela tiden. Hon verkar vara en sån sympatisk och trevlig person men hennes böcker är småroliga men ändå inte. Det är underhållande men ändå inte. Jag kan inte ens sätta fingret på vad som är fel, det är nästan för perfekt och tillrättalagt och jag tröttnar gång på gång.

Glada hälsningar från Missångerträsk är inget undantag. Jag ska låta bli Martina Haag helt enkelt. Läsa henne i magasin, se henne på TV. Inte läsa hennes böcker. Okej.

3 svar på ”Glada hälsningar från Missångerträsk”

  1. Jag tillhör dem som gillar att läsa Martina Haag. Tycker om att emellanåt läsa något småtrevligt och förutsägbart bara för att bara må bra och läsa snabbt. Typisk helg och lovläsning för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *