Tack alla bokresenärer

Tack alla trevliga, roliga och kloka bokresenärer som gjorde vår bokresa så kul! Vi var tjugofyra personer som läste, umgicks, åt och diskuterade. Vi tackar också de välvilliga förlagen som hjälpte oss att fylla kassarna med böcker!

Bland bloggarna: Den läsande kaninenI min bokhylla, Bloggen för sällskapet Ester Ringnér-Lundgren, En och annan bok, Mind the Book, Spectatia, Lotten, En full bokhylla är en rikedomThe Book Pond, (inte så) anonyma biblioholisterBokbiten, Novellbloggen, Suzann Larsdotter.

Vi vet att vi vill åka på bokresa igen. Vi hoppas att ni också vill det!

 

 

13 svar på ”Tack alla bokresenärer”

  1. Jag vill också åka på fler bokresor, det var en väldigt trevlig helg. Jag fick dock spela dum på bussen igen och fick som tur var åka gratis (min telefon och sms-biljett gick inte så bra ihop)

  2. JA, det vill vi förstås! Om inte annat för att få revansch på ett visst litteraturquiz… Säger som Lotten: det är farligt att tro att normaltillståndet är att man får sova och läsa i dessa mängder. Nu känns verkligheten som en stor irritationsfaktor!

  3. Jag vill med nästa gång. Det var toppenskoj.

    Och inspirerande, så pass att jag tar tag i tanken på att bokblogga på riktigt och testar… Hua 🙂 /Sanna

  4. Skulle gärna åka med, men det blev sportlov i Dalarna istället. kan man inte välja en station längs x2000s väg. Typ Skövde. Då blir det nära från vår kust också.

  5. Vi hade resenärer från t ex Skåne, London och Östersund. Så det går att hitta fram från alla håll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *