Dubbelexponering – nej!

Tanken är att jag på tisdag ska vara med i Boktipsets bokcirkel om skilsmässodramat Dubbelexponering av Suzanna Dilber men jag pallar inte att läsa ut boken.

Jag måste dock understryka att det inte handlar om boken. Det är inget större fel på den. Det är bara det att jag själv kommit in i åldern då skilsmässor blir allt mer vanliga. De pågår i min närhet på flera håll. Jag har både bekanta och nära vänner som genomgår slitsamma separationer och jag orkar inte läsa om det också så det blev bara sådär femtio sidor för mig.

Jag hoppas dock att bokcirkeln blir givande för alla som deltar på tisdag.

Ett svar på ”Dubbelexponering – nej!”

  1. Jag har svårt att komma igenom den också. Lite beroende på det du skriver, mej också för att jag har svårt för boken. Känns inte nyskapande alls, men det kanske vänder?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *