Bibblospaning i Millport

Med tåg från Glasgow till kuststaden Largs tar det knappa timmen. Från Largs kör rederiet Caledonian MacBrayne (uttalas med fördel med skotsk accent) färja ett par gånger i timmen till ön Isle of Cumbrae. Efter en kort bussfärd når man sedan den lilla fina staden Millport.

Och jag säger: Millport in my heart! Små badorter off-season, som jag gillar det! Vi bor invid hamnen, dricker whisky på lokala puben och går i långsam takt längs The Prom, strandpromenaden. Hjärtat klappar varmt för staden, men pulsen går ner av det långsamma tempot.  I staden finns ett litet och fint bibliotek. Pluspoäng för det.  Man har en särskild hylla för nya böcker där också en lista över inköpen hänger. Jag kollar upp de tre första böckerna på Amazon. Well… Men sitta i läshörnan är fint!

Läshörnan
Från A till ...
Boktips från Millport

Ett svar på ”Bibblospaning i Millport”

  1. Låter så mysigt! Satt i helgen och planerade för att hälsa på goda vänner i England om några veckor. Får extra längt nu 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *