Good Night Book Club

Om man ställer Petra och mig bredvid varandra så är det jag som är morgonpiggast. Petra går upp på morgnarna därför att småbarnen tycker det är bra. Jag går upp på morgnarna därför att jag vaknar tidigt. Vi passar alltså väldigt bra båda två på en frukostbokklubb.

Men vi kommer också till vår rätt på nätterna. När jobben är färdigjobbade, barnen sover och nya frågor väcks – visst vore det underbart att sitta och samtala om böcker då?

Så här glada är vi om nätterna

Jag ser inte framför mig sommarljusa nätter i en doftande syrenberså med svalt rosévin. Nej, jag vill ha en Good Night Book Club med svartmålade väggar, fördragna fönster och ett stråk av svårmod som ska omgärda den lite smutsigare litteraturen och den tyngre drickan i glaset. Och klockan ska vara 23,

Visst vill ni?

 

 

Bilden är tagen på Pernilla Alms releasefest för Alltid du.

Ett svar på ”Good Night Book Club”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *