Visst kan jag väl fira lite, va?

För ett år sedan firade jag sex år med OOOF bok . Några dagar senare flyttade jag mina kartonger hit till Breakfast Book Clubs lokaler. Det var för att få hänga med Petra, som jag länge hade beundrat lite i smyg sådär. Sju års bokbloggande, det trodde jag nog aldrig. Troligen för att jag inte riktigt visste vad det innebar. Ett är ju att läsa och skriva med böcker. Det andra är ju det roliga med att träffa så mycket trevliga människor. Så jag firar lite idag, tror jag. Köper en bok. Läser lite extra, ja ni vet.

 

Petra, som man kan säga är VD här på Breakfast Book Club, har varit på internet så länge att ingen längre kan räkna efter. Hon är en sån framkantsmänniska och bloggade redan innan det fanns bloggar . Själva Breakfast Book Club firade två i våras.

_____

Tycker ni sjuan är vulgärt stor? Jag har köpt bilden för mina egna pengar från Istockphoto och tycker den är så snygg och måste få en rejäl plats.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *