Paus på Petra

Att vår Breakfast Book Club hamnade på tio-i-topp-listan över Twinglys bokbloggarlista känns jättekul och som ett viktigt erkännande. Tycker jag. Och eftersom jag härjat i bokbloggsvärlden i drygt sju år och vridit och vinklat och skrivit det mesta som jag tycker om böcker och böckernas fantastiska värld tar jag tillfället i akt och pausar min medverkan på Breakfast Book Club på obestämd framtid.

Ann-Sofie Lindholm kommer ta över frukostklubben tillsammans med En och annan bok-Marie och jag tänker dyka upp som gäst framöver.

Jag tar också ett kliv tillbaka från bloggen och koncentrerar mig på Bokbloggarnas litteraturpris framöver.

Sju år! Jag startade En annan sida i augusti 2005 och var en av de allra första bokbloggarna i Sverige som länge låg högt på topplistorna.

Att starta Breakfast Book Club 2010 och få bokblogga i kollektiv var så otroligt utvecklande och roligt men man ska sluta när man är på topp helt enkelt så därför pausar jag nu och verkar i kulisserna tills vidare.

Tack för alla fina år!

3 svar på ”Paus på Petra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *