Solen gick just i moln

Vilken känsla! Förra sommaren när du sa ja, Petra, och plockade in mig i Breakfast Book Club-världen. Tjoho, sa jag och tog några hoppsasteg. Jag gillade ju redan allt med dig och bokklubben och bloggen och  litteraturpriset. Att dela det med dig passade mig och inte minst mina tidiga morgonvanor. Det är ju på morgonen det händer. Att komma på idéer, välja böcker, ha redaktionsmöten och dessutom planera och åka på bokresa med dig, så kul!

Nu pausar du. Jag fortsätter att kliva upp på morgnarna och delar frukostbokklubben med Marie på En och annan bok, en trogen frukostbokklubbare sedan den allra första början. Morgonpiggheten till trots så smider just planerna för höstens Good Night Book Club. Här på bloggen sjösätter jag vår idé att jobba lite mer med gästbloggare för att kunna ge ännu fler goda texter och recensioner.

Att vilja göra nya saker är självklart: köra vidare på Att flaskmata, att utveckla litteraturpriset, att få tid. Jag fattar allt det och önskar dig så himla mycket lycka till, Petra. Och trots min  rubrik så lyckönskar jag med sol i hjärtat för jag vet att vi bokreser ihop i vår. För även om du drar dig tillbaka finns du i kulisserna och är mitt bollplank, min inspirationskälla och den absolut coolaste kvinnan i min värld.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *