Bra saker från januari till mars 2012

Januari 2012. Årets första resa gick till Visby där jag i vanlig ordning mest låg och läste.  Vinnaren av Bokbloggarnas litterturpris 2011 korades: Cirkeln!  Två frukostintervjuer publicerades. Månadens läsning var säkert Felicia försvann. I frukostbokklubben läste vi tre noveller och resonerade om Enstaka Noveller, sådana som inte omges av andra i en novellsamling.

 
Februari 2012. Vi åkte på bokresa och det var så himla roligt! Tjugofem personer var samlade på Syninge utanför Norrtälje och hade knytkonferens och läste en masse. Vi åker ut i april igen. Häng med! Frukostboken var Lacrimosa. Vi blev nominerade till Årets boktipsare. På Bonnierförlagens Prosa&Marmelad Skype-träffade vi en sådan trevlig författare – Lauren Oliver.


Mars 2012. Vi firade Sofie Sarenbrants tredje bok och den svenska översättningen av Alla mina vänner är superhjältar. Frukostbok var Jorden de ärvde och Björn af Kleen var med och samtalade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *