Sommarbokfrukost på Sigtuna litteraturfestival

Sommarfrukost! När Sigtuna litteraturfestival lockar med vackert ställe för en bokfrukost säger vi ja! Tillsammans läser vi Åsa Nilsonnes bok En passande död och diskuterar den med författaren. Platsen är hotellet Stora Brännbo i Sigtuna.

Marie och Ann-Sofie är redan inbokade på Stora Brännbo. Sov över du också, vetja! Vi har ett finfint erbjudande att sussa i enkelrum för 550 kronor mellan lördag och söndag. Vill du dela i ett dubbelrum kostar kalaset 495 kronor per person. Då ingår ju förstås frukostmaten!

Kom kom! Vi kan äta middag tillsammans på lördagskvällen, gå och lyssna på massor av intressanta litteraturevenemang (kostar blott 150 kronor för en dag, 200 för båda dagarna) och inte minst: ha vår bokfrukost på söndagsmorgonen klockan 9.00-10.00 hos Stora Brännbo.

Anmäl dig till bokfrukosten här. Kommer du enbart på bokfrukosten är det som vanligt:  du betalar på plats för det du vill äta. Vill du stanna över natt bokar du själv hos Stora Brännbo och anger att du ska delta i Breakfast Book Club.

Boken En passande död finns tillgänglig på säsongens sista bokfrukost 18 juni.

2 svar på ”Sommarbokfrukost på Sigtuna litteraturfestival”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *