Jag packar min väska för Troms

DSCN3444När jag för några år sedan åkte med Hurtigruten upp till Kirkenes passerade jag det här huset. Färgen på bilden beror på att det är taget i polarljus då solen aldrig gick upp. Huset stod tomt och jag fantiserade en stund om hur det kunde vara att bo där. Sen gled båten vidare men då och tänker jag på det där huset.

Nu vet jag inte om det står kvar, förstås, men jag ska verkligen se efter. För nu packar jag min väska och åker igen till norra delarna av Norge , nämligen till fylket Troms. Det är vackert väder och varningar för översvämningar. Kanske inte där jag åker. Jag kommer att bo flott och ha mycket lästid. I väskan min packar jag

  • Weirdo av Cathi Unsworth. Nästa bok i Good Night Book Club
  • Tigern i Galina av Téa Obreht
  • Efter honom, syndafloden av Per Planhammar
  • Gå sönder, gå hel av Sofia Nordin
  • Två eller tre saker jag glömde berätta för dig av Joyce Carol Oates
  • Sanningen av Riikka Pulkkinen
  • Varför vara lycklig när du kan vara normal? av Jeanette Winterson

och är otroligt nöjd med mixen.

Ett svar på ”Jag packar min väska för Troms”

  1. Läser för tillfället Tigern i Galina och gillar skarpt. Ska bli intressant att höra vad du tycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *