Vi pratar böcker

15067_10151574952821082_64250745_nBreakfast Book Club har gjort sitt första (och enda) framträdande under årets mässa. Vi inledde Forma Books monterprogram med att prata om den sociala boken, eller så pratar vi böcker 2013.
Vi berättade såklart om bokbloggandet och våra bokcirklar. Breakfast Book Club och Good Night Book Club, men också om hur vi vill att det sociala spelet inne i en läsplatta skulle kunna se ut. Med möjlighet att kunna se var andra läsare befinner sig i samma bok, anteckningar i marginalen eller en ”directors cut”-verision där man kan få läsa författarens kommentarer och förklaringar till olika stycken i en bok.
Vi pratade för- och nackdelar med att cirkla på Twitter och Facebook och om hur man borde kunna använda Instagram mer kreativt och att tillsammans använda en Pinterest board för att skapa en visuell bild av hur man kan uppleva en bok.

Jag tipsade också om in favoritbokblogg, Contrariwise, en blogg med litterära tatueringar – ett annat sätt att tala om vilka böcker som är viktiga och vad som betytt mycket för en.

Vi ses i vimlet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *