Vi packar våra väskor för bokmässan

Dags igen! Årets stora spektakel om man tycker om böcker. Jag läser om mina erfarenheter från tidigare bokmässor att förr köpte jag  sannerligen böcker. 2010 släpade jag hem 20 titlar, jag fattar inte att jag orkade. Senare år har det blivit färre. Vi får se. Jag tycker mest om alla roliga möten som är därnere.

Petra har en lång räcka aktiviteter som hon deltar i. Inte minst firande av sin senaste bok Glömda ord. Tillsammans möts vi i ett samtal om läsning.

Forma Books monter B08:22. Torsdag 11:30-12:00 Digitala halvtimmen: Den sociala boken – hur vi pratar böcker 2013. Petra Jankov Picha i samtal med Ann-Sofie Lindholm från Breakfast Book Club.

På lördagsmorgonen har vi en bokfrukost och pratar om Vattnet i mars. Kom!

Vi ses!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *