Bokresan 2014

20120211-125925.jpgHerregud! Det bara blåste till så var alla platser till nästa års bokresa tingade. Vi tog in lite i överkant av erfarenhet av att det sker avhopp i sista sekund. Och skulle det ändå bli riktigt mycket rörelse har vi en reservlista med intresserade människor.

Vad är det de vill då? Få en  helg i bokens tecken – det är vår enkla devis. Vi kommer ut till konferensgården på fredagskvällen och pratar böcker, läser böcker och tipsar om böcker i 48 timmar, det är väl konceptet kan man säga. Det blir vad man gör det till. Vill man bara läsa så läser man bara, vill man prata så gör man det. Vill man bara äta så gör man det. Vill man bara… ja, ni fattar. Avskalat och avslappnat.  Helt enkelt.  Läs om de tidigare bokresorna här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *