Jag packar min väska för Helsingfors

En synnerligen bra helg i Helsingfors som därmed gjorde succé med dunder och brak i mitt liv. Jag var beredd att stanna hur länge som helst! Fotot är från Esplanaden och hela Helsingfors var ett enda stort ljusslingeexplosion!

IMG_1265Så skrev jag efter den förra Helsingforsresan. Så mycket ljusslingeexplosion lär det inte bli i februari men jag ser fram mot staden ändå. Min ciceron brukar hitta spännande barer och hippa restauranger, som gjorda för pinglor av min kaliber.

Nå nå. Läsning? Jo tack. Det blir Vinterkriget av Philip Teir. Jag kan inte tänka mig något mer passande.

3 svar på ”Jag packar min väska för Helsingfors”

    1. >> mind the book och Kerstin. Helsinki fint som fan. Men jag kom av mig med Vinterkriget när jag landade på Arlanda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *