14. Man kan inte vara neutral på ett tåg i rörelse

Idag har jag med tåg tagit mig till Göteborg. Det gillar jag; både tågresan och Göteborg. För några år sedan hävdade jag att jag läser alla romaner med ordet tåg i titeln. Det är en överdrift, men nästan sant. Så småningom hittade jag Man kan inte vara neutral på ett tåg i rörelse en memoar av Howard Zinn.

Den borde varit med mig nu! Inte en tåglok överhuvudtaget faktiskt. När jag skrev bloggen fick jag en rad tågbokstips som Resande med tåg och andra noveller och Varning för tåg.

Jag vet inte hur jag ska sluta den här bloggyn så jag tittar ut genom fönstret istället. Nästa Skövde.

– – – –

Jag städar min bokhylla för  #Blogg100.Detta är bloggy nummer 14.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *