15. Maria Lang

LagnePå Universitetsbibblo i Gbg firas hundraårsjubileet av Maria Langs födelsedag . Här finns en liten utställning över några av hennes böckers olika omslag vid utgivningar genom tiderna. Jag vet inte hur många romaner hon har skrivit, men fyra av dem är ungdomsromaner och handlar om Katja.

En av dem ligger faktiskt i min städning-in-progress-hylla. Jag kanske får hyllningsläsa den på självaste födelsedagen 31 mars.

– – – –

Nagelfar du min rubriksättning i #blogg100? Det där med att ha hälsningar från hyllan hundra gånger i rubriken, nej det blev tjatigt. Städar min Att-läsa-hylla gör jag ändå. Den är åtta hyllmeter med böcker i dubbla rader. Tre är nu exemplariskt åtgärdade.

Jag städar min bokhylla för  #Blogg100.Detta är bloggy nummer 15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *