27. Dan före dan – #bokresan 2014

I morgon far vi på den tredje bokresan! Så här skrev vi i slutet av 2011

Drömmer du om att diskutera böcker och branchen med andra intresserade? Att få boknörda loss en helg bland likasinnade? På Breakfast Book Clubs brunch i våras pratade vi om att vi ville göra en bokresa. En resa där vi kan få egen tid att läsa men också att träffa andra bokintresserade och umgås, prata och diskutera olika ämnen.

Första resan var februari 2012 och jag önskade mig singlande snöflingor för mysläsning vid öppna brasan.

utsiktfrånmittfönster-225x300

Min önskan uppfylldes!

2013 års resa lades i april ”så att så att våren är i full gång” In i det sista misströstade vi faktiskt. De där rabatterna, de där äppelträden, de där dikena invid grusvägarna. Skulle allt vara snötäckt? Skulle utsikten från matsalen vara lika vit?

bokresan

Sol ute och inne och mycket vårlikt. I år vet vi inte hur det blir med just vädret. Men vi vet att kartongerna från välvilliga förlag står i vardagsrummet och väntar.

IMG_1703

Att vi är coola för att Syninge sannolikt levererar i år också. Och att Petra har ett traditionsenligt quiz till lördag kväll. Och framförallt vet vi att 30 trevliga boknördar kommer att komma och vara så där rasande trevliga och roliga som vanligt!

2 svar på ”27. Dan före dan – #bokresan 2014”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *