Tematrio – kulturella aktiviteter

Lyran ber att vi ska berätta om tre kulturella aktiviteter (definiera själva) ni gärna ägnar er åt! Lätt som en plätt.

1. Litteratur. Nästan onödigt att ta med kanske. Men det är den definitivt största kulturdelen i mitt liv. Läser, är med i bokcirklar, åker på bokmässan och bokresan, går på bokpresentationer och och allt annat som börjar på bok.

2. Film och tv-serier. Livet med tv-serier i dvd-boxar och numera Netflix har helt och hållet förändrat mitt sätt att titta. Två-tre (fyra, fem…) avsnitt av Lost (förr) How I met your mother, Orange is the new black eller House of cards är underbart. Jag har svårt att tänka mig att följa en serie på tv som kommer en gång i veckan. Jag glömmer bort helt enkelt.

Film tittar jag allra helst på en eftermiddagsbio. Men också i nedsläckt lägenhet.

3. Hus. Att titta på hus i städer tycker jag om. Länge och ganska detaljerat, eller mer svepande genom ett bussfönster.

 

3 svar på ”Tematrio – kulturella aktiviteter”

  1. Gillar också det där med att se flera avsnitt på en gång, nästan jobbigt att vara i fas med en serie och behöva vänta på nästa 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *