Läsrapport: Stoner

stoner7.45 går tåget. I förstaklassvagnen till Falun är vi fyra personer. Jag plockar upp mitt kaffe och min bagel ur påsen från Starbucks, brer långsamt creme cheese på brödstycket. Det var länge sedan jag åkte den här sträckan och jag ska njuta av utsikten från mitt fönster.

Sen tar jag fram Stoner av John Williams. 150 sidor senare är jag framme i Falun och jag såg nog aldrig ut genom fönstret.

 

3 svar på ”Läsrapport: Stoner”

  1. Jag började läsa Stoner i badet igår och vattnet var närmast fruset innan jag fick mig för att gå upp 🙂

    1. >> Lyran, ja, underbar bok! Jag letade efter ett citat för min recce och läste just om pappans brandtal när William skulle få gå på universitet. Närapå gråter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *