Böcker med bara ord på omslaget

Jag valde en ruta i min sommarläsningsbingoplan (hur ska jag orka skriva det ordet hela sommaren? jag måste förkorta det.). Böcker med bara ord på omslaget. Intressant! Kom dock inte på en enda… Så då frågade jag Twitter och särskilt Marcus på Marcusbiblioteket om förslag. Marcus är bra på mycket, inte minst  omslag. Jag fick snabbt flera förslag.

Som: Cormac McCarthys böcker. Advokaten är dessutom dramatik så om jag läser den kan jag kryssa två rutor!

mccarthy amccarthybadvokaten

Men jag bestämde mig för detta förslag:
hjartat

Ända tills jag hittade den här. Jag låter bli att tänka på att det är boksidor som orden är skrivna på. Men jag ältar frågan om det är fusk. Är det?
rachman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *