1 juni och nu börjar sommaren

Sommarlovshögarna börjar dyka upp i bloggar och bilder. Och idag börjar ju sommaren!

Jag brukar ordna en hög till sommaren, jag också. Men i år ska jag göra något annat.  Mind the Book har lyssnat på Books on the Nightstand. I podden har de ordnat ett sommarläsningbingoBeach Blanket Book Bingo. Det går att generera bricka efter bricka men jag bestämde mig för den första som kom upp:

sommarbingo

Det råder full frihet hos BOTNS och inga krav på hur många rutor som måste kryssas för att bingo ska uppnås. Jag ser det som en inspiration för min sommarläsning. Om jag kommer att fylla den eller inte, tja, det visar sig!

Jag vet inte vad jag ska börja med, men With only words on the cover låter ju som en spännande start!

 

7 svar på ”1 juni och nu börjar sommaren”

    1. >> Kristina. SLB kanske funkar? Jag hoppas hursomhelst på många bra böcker!

    1. >> Mind the Book. Idag såg jag äldre man läsa vid hållplatsen. Eyvind Johnsson. Skulle kunna ha blivit en kryssruta om jag inte blivit så tagen av att se detta så att jag missade titeln.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *