BookADay – 8

Bok jag har mer än en kopia av ( Have more than one copy)

Maggan: Hundra år av ensamhet av Gabriel Garcia Márquez. Vilket fantastiskt myller av karaktärer det finns i denna bok. Har hört sägas att inte ens Márquez själv kunde hålla reda på alla till slut.

Ann-Sofie: Nix. Inte någon enda. Ett ex av allt.

– – – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

Ett svar på ”BookADay – 8”

  1. Jag har två inbundna ex av Pooneh Rohis Araben, som kom ut i fjol. Jag köpte den på en releasetillställning i Kulturhuset i mars och sen blev samma bok utvald i en bokcirkel jag var med i under våren. En cirkel där vi fick var sin bok. Mycket bra och läsvärd, men jag byter gärna bort min dublett mot något motsvarande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *