BookADay – 12

Bok jag låtsas att jag läst (I pretend to have read it)

Maggan: Alla sju delarna av Proust På spaning efter den tid som flytt. Har bara läst första delen, men jag tror att alla delarna handlar om ungefär det samma sak, så det känns faktiskt som om jag läst hela serien.

Ann-Sofie: Harkel. Skulle a-l-d-r-i-g avslöja det. Jag nickar och säger mina standardcitat om den kommer på tal.

– – – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

3 svar på ”BookADay – 12”

  1. Först hade jag svårt att hitta nåt under den här rubriken. Jag tänker inte i såna banor, åtminstone inte sen jag lämnade rollen som student, då det var ett par volymer som jag inte hann med. Men sen kom jag på att det ju faktiskt finns en del böcker som bara förblir halvlästa hos mig, böcker som gått som radioföljetong, och där jag har missat avsnitt emellanåt. Jag har några ex av det slaget, senast Stål av Silvia Avalone, dessförinnan Svinalängorna av Susanna Alakoski och Underdog av Torbjörn Flygt. Mycket bra böcker allihop, som jag köpt efteråt. De står i hyllan och skiner. kanske blir dom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *