BookADay – 27

Vill vara en av karaktärerna (Want to be one of the caracters)

Ann-Sofie: Jag uppskattar de svårmodiga, tungsinta och goda karaktärerna i böcker, som fröken Smilla. Men jag vill ju läsa om dem och inte vara dem. Så vem väljer jag då?

Maggan: Jag skulle vilja vara Lena i Astrid Lindgrens sagonovell En natt i maj. Lena bor i Äppelviken och en natt när äppelträden blommar får hon se älvorna dansa på älvornas bal. Jag skulle också så gärna vilja se älvorna dansa bland äppelblommen i Äppelviken under en vacker natt i maj.

– – – – –

Vi kör BookADay under augusti. Här finns all info.

Ett svar på ”BookADay – 27”

  1. ”Restaurangen vid slutet av universum” är en krog som jag gärna skulle besöka. Författaren, Douglas Adams, är kanske redan där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *