Läsrapporter inför helgen

sallasimukkaI kollektivtrafiken läser jag Röd som blod av Salla Simukka. Jag brukar som regel sitta och tänka på bussar och tunnelbanor numera. Men jag vill rycka upp mig och vara en Människa Med Bok. Med den här boken blir jag en Människa Som Glömmer Att Gå Av. Huvudpersonen är en udda introvert smart person som jag bara vill läsa mer om.

13052892_O_1Under dagens lästimme läser jag Sekreterarklubben av Jan Bergman. Andra världskriget och kvinnlig underrättelsetjänst. Vad visste jag om det? Knappast någonting. Mycket spännande och otäckt.

 

I sängelindberg_sthlmn på kvällen är inte min bästa lästid. Men där har jag  Sthlm Confidential av Hanna E Lindberg som jag just har börjat läsa. Lite rappt och spännande om tidningslivet i Stockholm. Får möjligen flytta över den till kollektivtrafiksläsning.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *