”Torsdagar på bokmässan är min sinnebild av himlen”

Då är det dags igen. Bokmässan! Jag har en egen skylt i år. Deltagare Lindholm, jo jag tackar jag. Jag ska prata i ett seminarium på fredagsförmiddagen och jag blir svettig bara jag tänker på det. Men det är förstås intressant! Diskutera samhällsklimatet i klassrummet med hjälp av litteratur.

Jag ska arbeta en del i övrigt också. Under förra året och i år har jag tillsammans med Helga Stensson och Pär Sahlin skrivit fem läroböcker i svenska för gymnasiet och därför finns vi i Natur&Kulturs monter mellan varven. Jag tänkte inte just använda bloggen som skyltfönster för det, men titta på de fina omslagen!

fixa

Maggan stannar hemma i år. Men Maggan, kanske dyker det upp en överraskningsbok! På lördagsmorgonen har vi bokfrukost om Cilla Naumanns Bära barnet hem.

Numera köper jag nästan inga böcker på mässan. Jag har blivit lat och orkar sällan släpa. Jag skriver listor och går på Söderbokhandeln när jag kommer hem i stället. Men mingelhoppning sker! Printz Förlag, med ”ljummet lådvin”, vill man ju inte missa för allt i världen till exempel.

Vi ses!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *