1 juni börjar sommaren

På onsdag börjar sommaren, men redan idag startar sommarbingo hos Books on the Nightstand. Det är tredje året och min bricka är perfekt.

BOTNS 2016 AL

Ärligt talat har jag aldrig lyckats få full bricka på en sommar. Inte för att jag inte läser mycket böcker de här månaderna utan för att de inte alltid passar in i kategorierna. Men som med alla läsutmaningar går jag igång med liv och lust och tänker: Den HÄR gången, då minsann…

Jag startade i morse med att Rum 213 av Ingelin Angerborn, som jag petar in i kategorin ”Middle-grade book, ages 8-12”. En spökhistoria från en barnkoloni. Bara ordet barnkoloni låter läskigt om du frågar mig. Hursomhelst. Jag håller tummarna för oss och ett lyckat sommarbingo 2016.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *