Ljudbokslyssning – Jag älskar mina nya hörlurar!

Sudio Vasa Blå är kort sagt ett par fantastiska hörlurar, både till ljudbokslyssning och musik. De fungerar med alla smartphones. Lurarna har alla funktioner jag inte vill vara utan samt ytterligare funktioner som jag inte visste att jag inte ville vara utan.

Vad jag inte vill vara utan:

  • Sitter mjukt och fint i mina öron utan att skava och utan att falla ur. Levereras med öronsnäckor i flera olika storlekar.
  • Stänger ute buller, men jag hör fortfarande trafikljud och busschaufförsinformation. Jag blir således inte överkörd.
  • Tydligt fint ljud även på låg volym. Man behöver inte maxa volymen för att höra bra.
  • Bästa musikljudet jag någonsin haft i ett par mobilhörlurar vid lyssning på Spotify.
  • Jag hör bra även på den bullriga blå linjen i Stockholms tunnelbana, jag hörde också bra när jag flög fram och tillbaka över Atlanten. Flygplan och blå tunnelbane-linjen är annars sorgebarn för oss ljudboksfrälsta. Ofta behöver man höja ljudet till skadliga nivåer för att kunna lyssna alls.
  • Sitter perfekt i öronen när jag springer på löpband eller i skogen.
  • Har lång batteritid ca 8 tim, går snabbt att ladda.
  • Vita, lätt att hitta bland alla grejer man har i handväskan eller på skrivbordet. Finns dock i fler färger.

Vad jag kommit på att jag  inte vill vara utan är:

  • Sladdlöst, jag lyssnar numera via bluetooth. Jag behöver aldrig mer fastna i medpassagerare i lokaltrafiken, trassla in mig i sladdar när jag är ute och går eller kånka omkring på telefonen hemma, eftersom jag gärna lyssnar medan jag städar eller lagar mat. Kan dessutom ha telefonen liggande på laddning medan jag lyssnar.

Jag vet att många tycker det är krångligt att behöva ladda, men vill man ha bra ljud är laddningsbara hörlurar nödvändigt. Vidare, att lyssna via bluetooth är väldigt enkelt att ställa in och drar inte märkbart mer batteri på telefonen. Som du ser på bilden nedan är Sudio Vasa Blås lurar är förenade genom en kort men stadig sladd, du kan välja att ha sladden nedanför hakan, (har alltid jag), eller bakom nacken. Fördelen med sladden är att lurarna är lätta att hitta och svåra att tappa bort.

Vad jag tycker är extra roligt med Sudio Vasa Blå är att det är en helsvensk produkt, designad av en ung svensk kille som heter Mats Wallström.
Ni kan läsa mer om Sudio Vasa Blå via länken http://www.sudiosweden.com/se/horlurar  och om ni är sugna på att köpa får ni 15 % rabatt genom att uppge rabattkod: breakfastbookclub

Sudio Vasa Blå.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *